Profil/ Deputeti që shkon me Lamborghini në Parlament

16 Korrik 2018 - opinion

Profil/ Deputeti që shkon me Lamborghini në Parlament

Ai ka gjetur një slogan për veten : “Vëllai deputet i të rinjve dhe sportistëve.”

Dhe shton: "Nusja ime nuk është e kënaqur me këtë vendim. Por ajo gjithashtu e di dashurinë time për presidentin dhe më kupton ". Njeriu që bënte asfaltin të qante tani është deputet, dhe po mundohet të mësohet me kostumi

Ai ka gjetur një slogan për veten : "Vëllai deputet i të rinjve dhe sportistëve." Dhe shton: "Nusja ime nuk është e kënaqur me këtë vendim. Por ajo gjithashtu e di dashurinë time për presidentin dhe më kupton ". Njeriu që bënte asfaltin të qante tani është deputet, dhe po mundohet të mësohet me kostumin.
Pjesë nga intervista e deputetit të ri Kenan Sofuoğlu

Si erdhi vendimi për tu bërë deputet?

Më erdhi një telefonatë nga presidenti, ditën kur do shpalleshin listat e kandidatëve. " Nese na lejon duam të të shtojmë në listën tonë" më tha, për ju po e pranoj këtë ofertë i thashë. Është një lider shumë i sjellshëm, Nuk më tha se po të shtojmë në listë por a na lejon apo jo.

Pse kërkoi presidenti që ju të beheni deputet?

Është vlerësimi i tij. Kemi qenë pranë tij prej vitesh, por pa pritur ndonjë gjë prej tij, Këtë detyrë po e bej vetëm për të mbështetur presidentin.

Keni thënë se e doni atë pa kushte...

Po. Përndryshe, si një sportist i cili ka lënë pas një karrierë të bukur pas, ëndrra ime ishte që së pari të kaloja kohë me familjen dhe të stërvitja sportistë të rinj. Kur thashë se do të jetoj një jetë pa stres, erdha në një detyrë të vështirë. Nuk e fsheh se nuk e kam të vështirë, por po mendoj se cfarë mund të bëj dhe si të bëhem i dobishëm.

Në rrugë thyenit rekordet e shpejtësisë, cili do të jetë rekord juaj në Parlament?

Sigurisht në sport. Unë do të punoj që të sjell më shumë organizata sportive dhe nga vendi ynë të dalin më shumë sportistë. Kam plane që të garojnë më rehat në kampionatin evropian dhe botëror.

Keni thënë se nuk do e prek rrogën e deputetit, ju përgëzoj

Po, nuk do e prek rrogën, do e shpërndaj në vende që ka nevojë. Gjatë gjithë kohës që do jem deputet kështu do jetë.

Sa makina keni?

Kam dhe makina dhe motorë. Nuk kam ndrojtje nga askush. Edhe në vazhdim do të vij përsëri me Lamborghinin tim. Unë nuk kam bërë asgjë që nuk mund t'ju jap llogari, jam i qetë. Unë jam sportist, më përshtatet një makinë e tillë. Nëse keni mundësi, ju do të merrni më të mirën, do të bëni më të mirën.

Po të ishte në jetë babai juaj cfarë do ju thoshte?

Jam 34 vjec. Babain e kam humbur para 7 vjetësh. Do të ishte krenar po të më shikonte.

Keni përjetuar humbjen e fëmijës...

Humbja e djalit tonë Hamza na trishtoi shumë, na lodhi . Ekziston probabilitet i lartë që sëmundja e Hamzait të jetë edhe te fëmija që do lindë. Por ky rrezik nuk na frikëson. Kam dëshirë të kem 6 fëmijë. E kam përshtatur për 6 fëmijë shtëpinë.

U bë e madhe ardhja juaj në parlament me Lamborghini...

Po. Kam marrë këtë vendim kur u futa në listën e deputetëve. "Unë jam një njeri që e di nga vij. Doja të jepja mesazhin që "Nëse mund të vini këtu me një automjet të tillë, nuk keni nevojë për rrogën e deputetit.

A garoni për qejf?

E lashë garën, i premtova dhe Presidentit. Bëj vetëm stërvitje në pistë. Më merr malli sigurisht por e mbylla atë kapitull. Keni thënë se nuk më ka ngelur kockë pa u thyer... Kam garuar më shumë se 20 vjet, kam bërë me qindra aksidente. Numri i thyerjeve është gati 30.

Bashkëshorten e keni të huaj. Cfarë mendimi ka për presidentin?

Për shkak se e di dashurinë tonë për Presidentin, ajo ka respekt të madh për të. Na ka ardhur dhe në shtëpi.