Ky Golf 2 lë në baltë çdo veturë të re

5 vjet, 2 muaj më parë - 9 Qershor 2017, Gazeta Express
Ky Golf 2 lë në baltë çdo veturë të re
Vetura Golf 2 që vjen nga Boba Motoring në Gjermani, lë shumë vetura të tjera në gjumë.

Ky Golf ka 1,233 kuaj-fuqi dhe kapë 100kmh në vetëm 2,3 sekonda.

Shpejtësia maksimale e veturës është e panjohur pasi që askush që ka mendje nuk do ta çonte atë deri në shpejtësinë maksimale, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni performancën e kësaj veture, në videon në YouTube që ka më shumë se 4 milionë shikime:

Support Ukraine