Kjo Porsche e re kapë 100kmh në vetëm 3.4 sekonda

27 Shkurt 2017 - Gazeta Express

Kjo Porsche e re kapë 100kmh në vetëm 3.4 sekonda

Me një dalje të kombinuar prej 671 kuaj-fuqi nga motori V8 dhe ai elektrik, modeli i ri i Porsche – Panamera Turbo S E-Hybrid është modeli më i fuqishëm aktualisht i kompanisë.

Nëse këto të dhëna fillestare nuk ju lanë përshtypje, atëherë ju njoftojmë se shpejtësinë prej 100kmh kjo veturë e kapë vetëm për 3.2 sekonda.

Shpejtësia maksimale? 310kmh, transmeton Gazeta Express.

Vetura që ka një çmim prej 184,000 dollarë, duket mjaft bukur si nga jashtë ashtu edhe nga brenda. 

 

 

 

Shiteni Makinën Tuaj