Gati paketa tjetër ekonomike: Kush janë 8 kategoritë që përfitojnë

3 vjet, 9 muaj më parë - 7 Maj 2020, Gazeta Shqiptare
Gati paketa tjetër ekonomike: Kush janë 8 kategoritë që përfitojnë
Kryeministri Edi Rama thotë se taksa vjetore (TVMP) për gjithë vitin 2020, për 7204 mjete do të mbulohet nga DPSHTRR, për sektorin e transportit rrugor të pasagjerëve.

Për ata që i kanë paguar, kompensimi do kryhet në momentin e pagesës së taksës së radhës.

Postimi i plotë i Edi Rama

MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS DHE ENERGJISË, SJELL NJË SHEMBULL TË SHKËLQYER SOLIDARITETI NGA DPSHTRR PËR SEKTORIN E TRANSPORTIT RRUGOR TË PASAGJERËVE

NJË RAST I BUKUR KU NJË ENT PUBLIK ME VETËFINANCIM, NISUR DHE NGA REZULTATET E MiRA PËR 2019-ën OFRON, NGA TË ARDHURAT E VETA TË AKUMULUARA, TË MBULOJË 100% TAKSËN VJETORE (TVMP), PËR GJITHË VITIN 2020, PËR 7,204 MJETE!

NGA KJO PAKETË SOLIDARE E DPSHTRR-së NË VLERËN 170,194,500 LEKË PËRFITOJNË 7,204 MJETE TË KATEGORISË:

  • AUTOBUS (MBI 8+1),
  • TRANSPORT QYTETËS,
  • TRANSPORT RRETHQYTETËS,
  • TRANSPORT NDËRQYTETËS,
  • SHËRBIME TË RASTIT (TURISTIK BRENDA E JASHTË VENDIT),
  • NDËRKOMBËTAR TË RREGULLT,
  • TRANSPORT PËR PERSONELE,
  • TRANSPORT PËR LLOGARI TË SUBJEKTEVE BRENDA E JASHTË VENDIT!

KY AKT MBËSHTET NJËKOHËSISHT SUBJEKTET E LARTPËRMENDURA, BUXHETIN E SHTETIT DHE DIREKT BASHKITË!

INSTITUCIONET PËRGJEGJËSE DO TË MUNDËSOJNË QË BRENDA MAJIT KJO PAKETË TË HYJË NË FUQI!

PS: ATA QË I KANË PAGUAR, DO TË KOMPENSOHEN NË MOMENTIN E PAGESËS SË TVMP PASARDHËSE!

Support Ukraine