BMW X5 si kjo nuk keni parë ndonjëherë

4 vjet, 9 muaj më parë - 16 Tetor 2017, Gazeta Express
BMW X5 si kjo nuk keni parë ndonjëherë
Me gjashtë rrota dhe vetëm dy dyer, kjo nuk është BMW-ja e zakonshme që hasni në rrugë cdo ditë.

Nautiluz Creation është kompani e specializuar në sistemet audio për vetura, dhe kjo BMW e jashtëzakonshme është krijimi i tyre i fundit, transmeton Express. Ky model vjen me vetëm dy dyer gjigante të mbushura me altoparlantë dhe me gjashtë rrota.

Kjo veturë nuk ka sistem aktiv 6x6, asaj thjeshtë i është zgjatur pjesa e pasme bashkë me rrotat nga një veturë tjetër e po të njëjtës gjeneratë E53.

Support Ukraine