Fiqa Fest Prishtina 2018

5 years, 5 months ago - 30 May 2018, Gazeta Express
Fiqa Fest Prishtina 2018
Këtë të diele me datë 13 Maj, para Pallatit të Rinisë në Prishtinë u organizua takimi i parë i dashamirëve të Fiqës, “Fiqa Fest Prishtina” ku u ekspozuan veturat Fiqa.

Ky organizim u mundësoi qytetarëve që nga afër të njihen me veturat Fiqa. Interesimi për ti parë këto vetura  ishte i madhe ku gjeneratat më të vjetra i shinin me nostalgji ndërsa gjeneratat më të reja ishin kurioz për të mësuar sa më shumë rreth këtyre veturave.

Pwr tw mwsuar mw shumw rreth kwtij organizimi shikoni rubrikwn e pwrgatitur nga Autowoman nw Televizionin T7 dhe pëlqeni faqen zyrtare në Facebook Autowoman me Editën

Support Ukraine