Report This Ad!Rate This!Bookmark This

2019' Kawasaki

€4,000
Type:Watercraft

Shitet jet ski jet ski deti doo jet ski sportive ujore personale
Produktet janë të paketuara mirë në fabrikë asnjëherë më parë, vula është e pathyer, etiketuar mirë dhe kuti origjinale të mbyllura me të gjithë aksesorët
Ofrohet porosi me shumicë
Transporti i shpejtë 100% i garantuar
Mbështetje 100% e garantuar pas shitjes
Produkt origjinal/autentik 100% i garantuar
100% Garanci Fabrika e garantuar
Whatsapp/Viber......+44 7823595360
Whatsapp/Viber......+44 7823595360

  • +44Show phone
  • +44 7823595360
  • Tirane
  • 2 May 2022