Bookmark This

2013' Ducati Monster 696

€6,400
Report This Ad!
 
Expired
Body: Super Sport
Mileage:11615 km

Pronari i parë
I blerë në koncesionar DUCATI, Itali

Pjesë ekstra: Sistemi alarmit me 2 pulte Ducati Origjinal, parafango e pare karbon, ndaresja e serbatorit karbon, mbrojteset e marmitave karbon, mbrojteset anesore karbon, mbulesa anesore e marmites karbon, mbrojtesja e leves se frenit te dores Barracuda, leva e frenit dhe friksionit MZS, shala Comfort (lëkurë e punuar me dorë), 2 pasqyra Barracuda Sport (të përfshira), drita e targës LED, llampat e fenerit Philips 120%, leva e marshit dhe e frenit metalike Sport (kundra thyerjes).

Të tjera: Gomat e reja, vaji dhe filtrat e sapo ndërruar, ferrotat (para dhe pas) të reja.