2023' Audi Q5 photo #1
2023' Audi Q5 photo #2
2023' Audi Q5 photo #3
2023' Audi Q5 photo #4
2023' Audi Q5 photo #5
5 photos

2023' Audi Q5

Report This Ad!Rate This!Bookmark This
€45,000
Published 13 May 2024ID: KlD1Bw

Information from the owner

Body: Pickup
Age: 1 year
Transmission: Automatic
Exterior color: Black

Seller's comments about 2023' Audi Q5

KEMI LICENSEN E IMPORTIMIT TE MAKINAVE NGA KINA NE SHQIPERI.
KONKUROJM CDO CMIM TREGU PER SASI DHE PER POROSITJE ME PARAPAGES (% negociohet)
GJITHASHTU KEMI SHOWROOMIN TON DHE SERVISIN.
OFROJM KONSULECE ZGJEDHJE SI DHE ASISTENC.
MAKINAT NE SHOWROOM KAN GARANCI 3 VJECARE.
MAKINAT QE POROSITEN KAN CMIM ME TE ULET SI RRJEDHOJ PERFSHIHET VETEM ASISTENCA E GARANCIS 3 VJECARE.
JEMI TE HAPUR NDAJ OFERTAVE TE KOMPANIVE.
DISPONOJM CDO LLOJ MAKINE ELEKTRIKE, HYBRIDE APO BENZINE TE PRODHUAR NE TREGUN AZIATIK.
PER ME TEPER KONTAKTONI NE WHATSAPP

Support Ukraine