Shto te të preferuarat

2011' Yamaha Impact 45

€10,500
Sinjalizoni këtë reklamë!
  • 2011 Yamaha Impact 45 në Vlorë, Shqipëri
  • 2011 Yamaha Impact 45 në Vlorë, Shqipëri
  • 2011 Yamaha Impact 45 në Vlorë, Shqipëri
  • 2011 Yamaha Impact 45 në Vlorë, Shqipëri
I skaduar
Lloj: Varkë udhëtarësh

Gjatesia5,9m
Dokumenta te rregullta Shqiptare
Vende te ulur ne dokumenta 6 persona po mere deri ne 8-9 persona
Morori Yamaha 4t 40 hp
Punime te kryera para 2 vite
Lyere komplet me boje cilsore, salloni i ri me inkelit kundra kripes, ura me inox e re ,tenda e re , kasetofon dhe bokse kundra uji,serbatori inox i ri 50 liter,karrel xingato i sapo lyere, kangjull inoxi, veshur me drru ne ansore.

Shiteni Makinën Tuaj