Sinjalizoni këtë reklamë!Rate this!Shto te të preferuarat

2015' Yamaha

Të diskutueshme
2 foto
Lloj:Motor i Jashtëm

Motorë të përdorura Yamaha 15 kf, 25 kf, 40 kf, 60 kf, 9,9 kuaj fuqi me motor jasht/varkë me 4 goditje
Ne kemi për shitje MOTORËT MOTORI JASHTE me çmime shumë të lira të përballueshme. Varietetet e tyre, të dy motorët 2 goditje dhe 4 goditje.
Whatsapp/Viber......+44 7823595360
Whatsapp/Viber......+44 7823595360

  • +44Tregoni telefonin
  • +44 7823595360
  • Durrës
  • 2 Maj 2022