Shto te të preferuarat

2010' Yamaha

€8,200
Sinjalizoni këtë reklamë!
 
I skaduar
Lloj: Me motor të jashtëm

SHITET SKAF "ITAL MAR 5.40", ME MOTOR SELVA YAMAHA 80HP , PRODHIM 2010

ITAL MAR 17, PRODHIM ITALIAN I VITIT 2010, OMOLOGUAR PER 7 (PESHA DERI 950 KG) PERSONA NE BORD, ME PAISJE LUNDRIMI, SALVAXHENTE, POMPA DI SENTINA, GPS , BUSULL DHE PAISJE TE NDIHMES SE SHPEJTE. MOTORI SELVA YAMAHA INACION 4 KOHESH I VITIT 2010, TRIMER ELEKTRIK, SE BASHKU ME SKAFIN SERI PRODHIMI, I PAISUR NE KULLEN E PILOTIMIT ME APARATET E KARBURANTIT, SHPEJTESISE, NIVELIM ELEKTRONIK KARBURANTI, ORET E PUNES TE MOTORIT DHE SINJALISTIKE. SKAFI SHOQEROHET ME KAREL BRENDA CMIMIT.

SKAFI ESHTE I PAISUR ME LICENCE TE RREGULLT PORTUALE, SIGURACION DHE TAKSA, DOKUMENTACION TE PAGUAR DERI NE TETOR 2020
GJENDJA TEKNIKE E MJETIT: TE GJITHA SHERBIMET MOTORIKE TE KRYERA TIMON TE RI DHE TAPICERI TE RE.

SKAFI GJENDET NE DHERMI I PAISUR ME LICENCE TE RREGULLT DHE MATRIKULL LUNDRIMI, AKTUALISHT ESHTE, NE DHERMI.

Shiteni Makinën Tuaj