Gjeni Varkat 

Stingray

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2007' Stingray

  €11,500

  2007' Stingray

  I skaduar10 Gusht 2017, Tiranë

  SHITET SKAF I MARKES STINGRAY . SKAFI KA 3 DITE QE KA ARDHUR NGA USA . ESHTE I VITIT 2007 DHE ME 158 ORE PUNE. ... 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj