Shto te të preferuarat

2010' Olympic

€8,500
Sinjalizoni këtë reklamë!
 
I skaduar
Lloj: Varkë shpejtësie

5 metra i gjate , kapaciteti 6 vendesh , motorri yamaha 50 4 kohesh injeksion elektrik harxhon shum pak , me karrel origjinal te vetin , i pajisur me te gjithe dokumentacionin , certifikate lundrimi dhe gjithcka tjt ( qe jane per rinovim qe me daten 1 shator ) .veshje lekure , i pa lyer ose riparuar. shitet ose nderrohet.

Shiteni Makinën Tuaj