Gjeni Varkat 

Maxum

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2010' Maxum

  €1,300

  2010' Maxum

  I skaduar1 Shkurt 2018, Tiranë

  Gomone Marshall,motor karel sic eshte ne foto.Nje tubular ka rrjedhje dhe duhet te sistemohet.Me dokumenta Italie pa dogane. Shiten vecmas si gomonia dhe motorri. 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj