Gjeni Varkat 

Hilter Royal

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
  • €4,200

    2009' Hilter Royal

    I skaduar5 Maj 2017, Tiranë

    Shes anije ne gjendje shum te mir...! Anija ka dhe motor te brendshem BMW 220 PS! Anija gjith kohen ka qen e vendosme ne liqenin … 

    Shto te të preferuarat