Gjeni Varkat 

Baja

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2009' Baja

  €4,000

  2009' Baja

  I skaduar8 Shkurt 2018, Tiranë

  Tipi: BAJA MODEL BLAST Jet Boat, Viti: 1994 4.6 meter, Fuqia: 90 HP (NE LETRA 35HP), TRAILER EAGLE dhe fish finder , 

  Shto te të preferuarat

 • 1994' Baja

  €4,000

  1994' Baja

  I skaduar12 Tetor 2017, Tiranë

  Tipi: BAJA MODEL BLAST Jet Boat, Viti: 1994 4.6 meter, Fuqia: 90 HP (NE LETRA 35HP), TRAILER EAGLE dhe fish finder , 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj