Gjeni Motorin 

MBK

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2004' MBK Skyliner

  €850

  2004' MBK Skyliner

  I skaduar21 Qershor 2017, Tiranë

  125 cc  

  MBK Skyliner 125 Cc. Me dogane te paguar. Me 22000 Km te veta origjinale. 125 cc,qe do te thote qe mund te ecesh dhe me ... 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj