Gjeni Motorin 

BMW

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • €6,750

  2007' BMW

  23 Prill 2020, Tiranë

  Shitet motorri. Gjendje perfekte dhe te gjitha sherbimet e kryera.Dokumentacioni i rregullt dhe te paguara per 1 vit.40000 Km Gomat dhe vaji te sa po ... 

  Shto te të preferuarat

 • €7,500

  2007' BMW

  I skaduar17 Tetor 2019, Tiranë

  Shitet motorri. Gjendje perfekte dhe te gjitha sherbimet e kryera.Dokumentacioni i rregullt dhe te paguara per 1 vit.36000 Km Gomat dhe vaji te sa po ... 

  Shto te të preferuarat

 • €7,500

  2007' BMW

  I skaduar19 Shtator 2019, Tiranë

  Shitet motorri. Gjendje perfekte dhe te gjitha sherbimet e kryera.Dokumentacioni i rregullt dhe te paguara per 1 vit.36000 Km Gomat dhe vaji te sa po ... 

  Shto te të preferuarat

 • €7,500

  2007' BMW RT 1200

  I skaduar29 Gusht 2019, Tiranë

  Shitet motorri. Gjendje perfekte dhe te gjitha sherbimet e kryera.Dokumentacioni i rregullt dhe te paguara per 1 vit.36000 Km Gomat dhe vaji te sa po ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2004' BMW F650gs

  €1,000

  2004' BMW F650gs

  I skaduar4 Janar 2019, Vlorë

  Benzinë  Mekanike  E bardhë 

   

  Shto te të preferuarat

 • 1999' BMW F650GS

  €1,500

  1999' BMW F650GS

  I skaduar17 Korrik 2018, Lezhë

  Motor BMW 650 cc i viti 1999 funksonues ne te gjitha perfekt! Jane per tu bere dokumentat Shqiptare. 

  Shto te të preferuarat

 • 2007' BMW

  €1,500

  2007' BMW

  I skaduar7 Mars 2018, Korçë

  98564 km  Automatike  E zezë 

   

  Shto te të preferuarat

 • 2012' BMW F800R

  €6,500

  2012' BMW F800R

  I skaduar27 Korrik 2017, Tiranë

  7500 km 

  Importuar nga SHBA Motori ka rreth 2 muaj ne Shqiperi sapo i eshte eshte nderruar vaj i pare eshte ne gjendje perfekte si nga fabrika ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2003' BMW

  €600

  2003' BMW

  I skaduar29 Mars 2017, Tiranë

  Blu 

  SHITET motor i markes BMW NGJYRE BLU , NE GJENDJE TE MIRE , PA DOKUMENTA ., cmimi 600 €, 07:00 - 24:00 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj