Bookmark This

2013' Audi

€60
Report This Ad!
 • 2013 Audi in Durres, Albania
 • 2013 Audi in Durres, Albania - 2
 • 2013 Audi in Durres, Albania - 3
 • 2013 Audi in Durres, Albania - 4
 • 2013 Audi in Durres, Albania - 5
 • 2013 Audi in Durres, Albania - 6
 • 2013 Audi in Durres, Albania - 7
In leasing

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

Shërbimet e qiradhenies së makinave ofrohen 24 orë në 24, 7 ditë në javë, me çmime më të ulëta, me automjete ekonomike dhe komode.

 • 069Show phone
 • NRG Motors
 • Durres
 • 11 August 2020